Aeroportul Otopeni Henri Coanda

Informatii despre Aeroportul Henri Coanda Otopeni (Bucuresti):

Daca ati ajuns in aceasta pagina probabil ca doriti informatii in timp real despre sosirile si plecarile de pe Aeroportul Otopeni. Vizitati paginile de mai jos pentru a afla orarul zborurilor de pe aeroport:
> Sosiri Aeroport Otopeni
> Plecari Aeroport Otopeni

Daca aveti nevoie de o informatie urgenta, va rugam sa contactati aeroportul Otopeni la telefoanele disponibile aici.

Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni este cel mai mare aeroport din Romania, care asigura legaturi directe intre Bucuresti si cele mai importante orase din lume. Pe aeroportul Otopeni opereaza cele mai importante companii aeriene din lume, printre care Tarom, AirFrance, KLM, Alitalia, SwissAir.

De asemenea exista si cateva companii low-cost care zboara tot de pe Otopeni, printre care BlueAir, WizzAir, FlyNiki, FlyDubai, Pegasus.

In site-ul nostru veti gasi cateva detalii importante despre locatia aeroportului Otopeni, precum si despre cum se ajunge la aeroport, informatii despre cursele RATB care fac legatura cu Bucurestiul. De asemenea, va prezentam si serviciile disponibile in cadrul aeroportului – magazine, coafor, schimb valutar, internet.

Aeroportul Otopeni asigura si legatura aeriana cu cateva dintre cele mai importante orase din Romania – Timisoara, Cluj, Iasi, Baia Mare, Satu Mare, Suceava, Craiova, Constanta.

Hoteluri langa aeroportul Otopeni

Hoteluri in Bucuresti – hoteluri de 2 stele, hoteluri de 3 stele, hoteluri de 4 stele, hoteluri de 5 stele, hoteluri de lux.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *